Bizway en Guardian360 werken samen aan veilige hosting 19 maart 2019

Bizway en Guardian360 werken samen aan veilige hosting

Bizway, specialist in hosting en systeembeheer en gevestigd in Bodegraven, is een partnership aangegaan met Guardian360. Door het partnership wil Bizway haar positie als veilige managed services provider verder verstevigen. De inzet van het Guardian360 platform zal bijdragen aan het verder verhogen van de beveiliging van de hosting infrastructuur van Bizway en de websites van haar klanten.

Guardian360 ontwikkelt aan het beste securityplatform ter wereld. Doordat er verschillende diensten via dit platform geleverd worden, is Bizway in staat om haar klanten een verhoogd niveau van informatiebeveiliging te bieden. Het Guardian360 platform ondersteunt Bizway en haar klanten daarnaast met compliancy met securitynormen en standaarden.

Het Guardian360 platform bestaat onder andere verschillende vulnerability scanners, die constant in en om netwerken, servers en webapplicaties zoeken naar zwakke plekken, network vulnerabilities, zwakke wachtwoorden en configuratiemissers in netwerken en webapplicaties. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en security scanning toch een kwaadwillende het netwerk of de applicatie binnendringen dan slaat de ‘Canary’ een stil alarm.

Bart Lageweg, Algemeen Directeur van Bizway: “Wij bieden onze klanten zeer stabiele en veilige hosting. Informatiebeveiliging is daarbij een uitermate belangrijk onderwerp. Met de hulp van de vooruitstrevende techniek van het Guardian360 platform kunnen we onze dienstverlening nog verder verbeteren. Doordat we met externe sensoren zowel onze klanten als onze diensten nog beter kunnen bewaken, bieden we onze klanten nog meer zekerheid.

Jan Martijn Broekhof, Managing Director Guardian360: “Bizway laat zien dat zij verder wil gaan dan andere hosting partijen. Dat doet zij niet alleen door uitstekende klantenservice, soms zelfs op locatie, maar ook door informatiebeveiliging steeds naar een hoger niveau te tillen. Door de samenwerking met Bizway zal Guardian360 in staat zijn om haar platform nog krachtiger te maken.”

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem contact op! 0172-759 800