Bizway zorgt dat het werkt. Ook nu. 23 maart 2020

Bizway zorgt dat het werkt. Ook nu.

In lijn met de ontwikkelingen omtrent de uitbraak van het coronavirus, scherpt ook Bizway het beleid aan. De continuïteit van uw organisatie staat voor ons voorop. En zoals u van ons mag verwachten, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat wij stabiele dienstverlening kunnen blijven garanderen.

Om de risico’s voor onze medewerkers en onze klanten te beperken, hebben wij sinds begin deze week ons team over twee kantoren in Bodegraven gesplitst. Beide teams zijn exclusief toegewezen aan de specifieke kantoren en hebben onderling geen fysiek contact.

Ook beperken wij zo veel mogelijk fysieke afspraken met onze klanten. Externe meetings zullen zo veel mogelijk telefonisch of virtueel worden gehouden. Bovendien hebben we alle voorzieningen getroffen om, ook op afstand, de dienstverlening te kunnen bieden die u van ons gewend bent. We volgen de adviezen van het RIVM nauwgezet en houden u op de hoogte van het laatste nieuws.

We begrijpen dat de recente ontwikkelingen ook impact hebben op uw organisatie – al was het alleen maar de manier waarop werkplekken nu verdeeld zijn over kantoor en thuis. Indien u vragen heeft over uw eigen IT-omgeving en de beveiliging daarvan of ondersteuning nodig heeft bij het inrichten van de thuiswerkfaciliteiten, neem dan contact met ons op. Wij zijn en blijven bereikbaar voor al uw vragen via support@bizway.nl of 0172-759800.

Bizway zorgt dat het werkt. Ook nu.

Heb je een vraag of opmerking?

Neem contact op! 0172-759 800