Vacature: Allround Backoffice Medewerker

Allround Backoffice Medewerker

Parttime: 24 uur

Ben jij een echte regelaar en heb je het talent om financiële, hr en office gerelateerde administratieve werkzaamheden zeer precies uit te voeren? Houd je van aanpakken, afwisselend werk en wil je graag aan de slag bij een snelgroeiend, jong IT-bedrijf?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bizway is in korte tijd gegroeid naar 35 man personeel. Wij zijn daarom per direct op zoek naar ondersteuning op administratief gebied.

Zo ziet je dag eruit:

Je loopt binnen rond 8.30 uur, desinfecteert je handen, pakt een bak koffie en kiest een van de flexplekken uit om je laptop neer te zetten en op te starten. Je begroet de collega’s die er al zijn, opent je mailbox en de andere programma’s waar je dagelijks mee werkt. Er moeten vandaag wat vragen over facturen beantwoord worden, dus daar ga je meteen mee aan de slag. Om 10.00 uur heb je een online stand-up via Teams, met een van de dames van Office Support waarmee je samen zorgt voor het aanleveren van data ten behoeve van onze ISO certificering. Je wordt altijd erg blij van mooie, complete en vooral correcte rapportages en je hebt ze dan ook zo uitgedraaid en opgeslagen. Voor de lunch stem je met de Office Manager af wat er nog opgepakt moet worden rondom de start van een nieuwe collega morgen. Er moet nog geschakeld worden met de huisbaas over de aangevraagde alarmcode en je belt ook even met de leasemaatschappij om te vragen hoe laat de bestelde leaseauto geleverd wordt. Tijdens de lunch geniet je van een lekkere wrap die Hospitality collega Monique gemaakt heeft. Daar kun je weer even op vooruit! Vanmiddag heb je wat tijd gereserveerd voor het verwerken van de salarismutaties en declaraties. Managing Director Bart loopt met een big smile bij je langs om te melden dat er behoorlijk wat nieuwe hosting abonnementen zijn afgesloten. Jij kunt daar vandaag en morgen meteen mee aan de slag qua administratieve inrichting hiervan in onze systemen. Voordat je naar huis gaat praat je nog even bij met een collega die al een tijd niet op kantoor is geweest door het thuiswerken. Binnenkort organiseer je samen met de Office Manager een online borrel, dus daar herinner je hem en de andere collega’s alvast even aan. Het is niet meer gelukt om wat nieuwe office supplies te bestellen. Je zet het in je takenlijst om morgenochtend meteen te doen. De dag is weer voorbijgevlogen!

Dit ben jij:
• Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond op niveau 4, bij voorkeur in de richting van (financiële) administratie of vergelijkbaar.
• Je hebt enige ervaring in een soortgelijke, afwisselende administratieve functie.
• Je kunt gemakkelijk schakelen tussen de verschillende soorten werkzaamheden en je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat.
• Je bent handig met office programma’s en kunt je weg goed vinden in diverse online systemen.
• Je hebt een frisse, enthousiaste en vriendelijke persoonlijkheid. Je wijze van communiceren past bij de situatie.
• Je denkt in oplossingen, klantvriendelijkheid zit in jouw DNA. Af en toe een lastig gesprek voeren met een klant, collega of leverancier hoort erbij.

Daarnaast zijn georganiseerd, zelfstandig, accuraat en gestructureerd belangrijke competenties om in deze functie succesvol te kunnen zijn.

Je krijgt bij ons de ruimte om op je eigen manier te werken en om jezelf te zijn in de interne organisatie. Het staat je vrij om initiatief te nemen, graag zelfs!

Wie zijn wij?
Bizway levert hosting en werkplekbeheer aan organisaties binnen sectoren die niet zonder een veilige en betrouwbare IT-omgeving kunnen. Het bieden van maatwerkoplossingen en het verhogen van de klanttevredenheid is waar wij ons 24/7 voor inzetten. Samen maken we het verschil voor de klant.
Je komt te werken bij een snel groeiende organisatie waar je jezelf mag zijn en vooral bezig bent met dingen die jij leuk vindt en die er echt toe doen.

5 redenen om bij Bizway te werken:
Uitdagend werk met variatie, vrijheid en verantwoordelijkheid.
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met een onbeperkt studiebudget.
• Een leerzame en leuke omgeving om je verder te ontwikkelen.
Vrijheid om zowel vanuit huis te werken als op ons nieuwe ruime kantoor
• Een collegiaal team en uiteraard een vrijmibo! (als het weer mag natuurlijk)

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Stuur je CV met een enthousiaste korte motivatie naar hr@bizway.nl.

Heb je een vraag of opmerking?

Neem contact op! 0172-759 800