Vacature: Junior Accountmanager IT

Hou jij van een uitdaging? Ben jij gedreven en heb je commercieel talent? Heb je kennis van IT en wil je graag aan de slag bij een snelgroeiend IT-bedrijf?

Bizway levert hosting en werkplekbeheer aan sectoren die altijd moeten kunnen rekenen op een hoge beschikbaarheid en uitgebreide monitoring. Het verhogen van de klanttevredenheid en het bieden van passende oplossingen is van groot belang. Samen maken we het verschil voor de klant.

Bizway groeit. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een junior accountmanager. Tijdens je werk ben je voornamelijk bezig het binnenhalen van opdrachten, het sluiten van deals en het managen van accounts. Je bent aan het werk op locatie maar ook bij ons op kantoor om samen met je collega’s te werken aan diverse oplossingen voor de klant.

Als Accountmanager IT ben je het gezicht van de organisatie bij de klanten. Het is jouw doel om de huidige klanten tevreden te houden en langdurige relaties op te bouwen. Daarnaast behoren het binnenhalen van nieuwe klanten en het opstellen van offertes tot jouw dagelijkse werkzaamheden.

Adviseren en probleemoplossend denken zit in jouw DNA. Je kunt de IT-behoefte bij klanten goed peilen en je kunt hun wensen en behoeften uitstekend vertalen in een passend advies.

Tot slot krijg je bij ons de ruimte om op je eigen manier te werken en om jezelf te zijn in gesprek met klanten. Het staat je vrij om initiatief te nemen, graag zelfs! Het bedenken van uitdagende strategische doelstellingen voor op de langere termijn is iets voor jou.

Kort gezegd: een uitdagende en commerciële functie met oog voor de klant binnen een collegiaal en jong team in een snel groeiend en vooruitstrevend bedrijf.

Wat verwachten we van jou?

· Je hebt je school net afgerond en bent op zoek naar een leuke startersfunctie.
· HBO werk- en denkniveau.
· Denken in oplossingen niet in problemen, dan doen onze klanten al.
· Zelfstandigheid, pas aan de bel trekken als je er niet uitkomt.
· Klantvriendelijkheid want daar doen we het voor.

Waar worden wij blij van?

· Alles op alles zetten voor de ultieme klantbeleving.
· Affiniteit met Sales en IT.
· Een rijbewijs zodat je geen last hebt van blaadjes op het spoor.
· Humor is leuk meegenomen.

4 redenen om bij Bizway te werken:

· Uitdagend werk met variatie, vrijheid en verantwoordelijkheid.
· Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met een onbeperkt studiebudget.
· Een leerzame en leuke omgeving om je verder te ontwikkelen in Sales en IT.
· Een collegiaal team en uiteraard een vrijmibo!

Je komt te werken bij een snel groeiende organisatie waarin jij het verschil kan maken, je geen pak aan hoeft en je vooral bezig bent met dingen die jij leuk vindt en die er echt toe doen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen
  • Bonus / Winstdeling
  • Vrijdagmiddagborrel
  • Reiskostenvergoeding
  • Vakantiegeld

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Heb je een vraag of opmerking?

Neem contact op! 0172-759 800