Vacature: Onsite Support Engineer

Onsite Support Engineer

Fulltime: 40 uur

Vind jij het leuk om een breed scala aan IT gerelateerde vraagstukken te onderzoeken en op te lossen bij gebruikers op zowel de locatie van de klant, als op afstand vanuit ons kantoor in Bodegraven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bizway groeit. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een Onsite Support Engineer die onderdeel gaat uitmaken van ons Workspace team en gaat helpen met het ondersteunen en beheren van de werkplekken en server omgevingen van onze klanten.

Zo ziet je dag eruit:
Vandaag rijd je eerst naar kantoor om een aantal desktops klaar te maken voor uitlevering aan een van onze klanten. Je controleert of alles is binnengekomen en stemt met de manager supportdesk af welke afspraken er nog meer gemaakt zijn. Je gaat graag goed voorbereid op pad, dus je pakt de klantdocumentatie erbij en loopt de informatie na. Wat voor servicecontract nemen zij bij ons af en wat is er recentelijk besproken en hebben wij voor ze opgepakt? Je opent Topdesk om de recentelijk afgesloten tickets te doorlopen. Je vindt het leuk om zelfstandig dit soort klussen op te pakken en haalt er veel plezier uit om te schakelen tussen zowel de collega’s bij Bizway als de collega’s aan klantzijde. Je bekijkt de planning voor de rest van de week en ziet dat er nog een aantal klanten zijn waar wij al even geen bezoek meer aan hebben gebracht. Natuurlijk fijn als alles goed loopt, maar vanuit onze dienstverlening zetten we graag een stap extra, dus plan je in overleg met je manager en de Servicemanagers een aantal bezoeken in voor de komende drie weken.
Tijdens de lunch praat je bij met de collega’s van het Network team. Je had toevallig nog een vraag voor een van hen over de inrichting van een switch die een aantal weken geleden geplaatst is in het serverpark. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is dat alle schakels binnen de verschillende functiegebieden optimaal op elkaar ingrijpen, zodat we onze klanten een optimale service kunnen bieden.
In de middag rij je naar de klant waarvoor je eerder vandaag alles klaar hebt gezet. Met veel plezier zet jij je in om de werkplekken daar gebruiksklaar te maken, software te installeren, autorisaties te regelen en periodiek onderhoud aan de IT-systemen uit te voeren. De klant is blij met jouw komst, dus je sluit je dag af met een voldaan gevoel.

Dit zijn je werkzaamheden
:
Je maakt onderdeel uit van ons supportteam. In deze rol werk je aan het aannemen en troubleshooten van vragen van de klant en de bewaking van voortgang met betrekking tot de afhandeling van tickets en het klantcontact daaromheen. Denk hierbij aan:

 • Het oplossen van binnenkomende tickets in Topdesk;
 • Het bestellen, registreren, uitleveren en onderhouden van hardware zoals pc’s, laptops en overige hardware;
 • Advies geven aan de klant en/of de juiste collega’s inschakelen voor verdere opvolging;

Je hebt afwisselend contact met verschillende gebruikers van een klant, van key-users tot eindgebruikers. Je werkt 3 tot 4 dagen per week bij onze klanten op locatie en gemiddeld 1 dag per week op kantoor in Bodegraven. Je bent klantgericht en vriendelijk en in staat om rust te creëren bij de klant als de spanning hoog is. Stand-by dienst draaien is onderdeel van de functie.

 

 

Dit breng je mee:

 • Een mbo-diploma in de richting van ICT;
 • Rijbewijs B, want je bent regelmatig onderweg;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van Windows OS, Office365, Active Directory, GPO, DHCP, DNS en Routing;
 • Het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen diverse werkzaamheden en omgevingen en de rust te bewaren bij storingen en calamiteiten;
 • Enthousiasme over jouw vakgebied en verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor klanten graag met je sparren over de mogelijkheden en zich goed geholpen voelen als jij bent langs geweest.

 

Daarnaast zijn de competenties klantgerichtheid, mondelinge en schriftelijke communicatie en resultaatgerichtheid belangrijk om succesvol te zijn in deze functie. Jij bent het visitekaartje van Bizway en zorgt er daarbij altijd voor dat je zoekt naar verbetermogelijkheden.

 

Wie zijn wij?
Bizway levert hosting, werkplek- en netwerkbeheer. Deze diensten leveren wij aan organisaties binnen sectoren die niet zonder een veilige en betrouwbare IT-omgeving kunnen. Het bieden van maatwerkoplossingen en het verhogen van de klanttevredenheid is waar wij ons 24/7 voor inzetten. Samen maken we het verschil voor de klant.

Je komt te werken bij een snelgroeiende organisatie waar je jezelf mag zijn en vooral bezig bent met dingen die jij leuk vindt en die er echt toe doen.

5 redenen om bij Bizway te werken:

 • Een leerzame en leuke omgeving om je verder te ontwikkelen in de IT.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met een onbeperkt studiebudget.
 • Vrijheid om zowel vanuit huis te werken als op ons nieuwe ruime kantoor
 • Ruime doorgroeimogelijkheden
 • Aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een sport-, internet- en telefoonvergoeding evenals een winstdeling en een aanvullende pensioenregeling.

 

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Stuur je CV met een enthousiaste korte motivatie naar hr@bizway.nl.

Heb je een vraag of opmerking?

Neem contact op! 0172-759 800