Hosting

Bizway levert al bijna 20 jaar hosting-oplossingen aan sectoren die altijd moeten kunnen rekenen op een hoge beschikbaarheid en uitgebreide monitoring. We bieden onze klanten persoonlijke service, en ontzorgen hen waar mogelijk. Daar gaan we ver in: op elk moment van elke dag stappen we – indien nodig – in de auto om u de hulp te bieden die u nodig heeft. Onze diensten omvatten onder andere:

  • DNS-changes
  • SSL-afhandeling
  • Emaildiensten
  • Back-up
  • Office365 migraties

We hebben ervaring met migratiediensten en zijn bovendien bekend met PHP, ASP.net en Laravel. Bovendien hebben we meer dan 10 jaar ervaring met WordPress en kunnen we daarbij ondersteunen op plug-in’s en thema’s. Kortom, we hebben alle kennis in huis om uw omgeving zo snel en stabiel mogelijk te houden!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op! 0172-759 800

Webbureaus

Bizway mag veel webbureaus tot haar klanten rekenen. Met hen gaan we altijd een gezamenlijk partnership aan, met als doel de eindklanten van deze bureaus een optimale uptime performance en stabiele omgeving te bieden. De webbureaus zelf nemen we daarbij alle zorgen uit handen, zodat zij zich kunnen richten op datgene waar zij goed in zijn. Samen spreken we nauwkeurig af wat de bureaus willen meten, en wanneer wij indien gewenst actie ondernemen. Dat zegt iets over de verantwoordelijkheid die wij graag willen nemen richting onze klanten.

Bij onze dienstverlening hoort ook een breed scala aan escalatiemogelijkheden; gaat er iets fout, dan zijn onze klanten ervan verzekerd dat wij in actie komen om het op te lossen.