Security & preventie

Jouw IT moet vandaag goed functioneren, maar hoe zit dat morgen? En overmorgen? Ook daarvoor nemen wij onze verantwoordelijkheid.

Security by Design

Wij werken op basis van Security by Design: veiligheid is vanaf het begin een integraal onderdeel van het ontwikkelproces. Door veiligheidsprotocollen te integreren in elke fase zorgen we ervoor dat we risico’s voor jouw systemen zo klein mogelijk houden. Cyberdreigingen evolueren voortdurend, en het is een realiteit dat organisaties voorbereid moeten zijn op een breed scala aan aanvalspogingen. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw organisatie cybercriminelen altijd een stap voor is. Want een lek in je beveiliging is geen onvermijdelijk kwaad, het is achterstallig onderhoud.

Security voor overmorgen

Wij zorgen bovendien dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in regelgeving, zoals DORA, NIS2 en GDPR, en stellen we onze preventie-, detectie- en responsemaatregelen continu bij. Wij kijken vooruit, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Dat is betrouwbaar beheer voor vandaag, en voor overmorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met één van onze architecten. We kijken samen hoe we onze service bij jou op maat kunnen toepassen.

BEL ME NU
+
Bel mij!