Security

Cyber security
Altijd passende oplossingen voor complexe cyberdreigingen.
Alle bedrijven en organisaties zijn een potentieel doelwit van cybercriminelen. Criminelen zijn onder andere geïnteresseerd in intellectueel eigendom, waardevolle medische gegevens of privacygevoelige persoonsgegevens. De verwachting is dat cybercriminaliteit de komende jaren alleen maar zal toenemen. Dit komt omdat het voor cybercriminelen steeds makkelijker wordt om op steeds geavanceerdere manieren aan te vallen.

De vier fases van cyber security
Deze ontwikkeling heeft van cyber security een belangrijk thema gemaakt. Want hoe zorgt u voor een effectieve verdediging tegen de complexe cyberdreigingen van vandaag en morgen? Bij Bizway bieden we altijd een passende oplossing voor de grootste risico’s op het gebied van cyber security. We maken daarbij onderscheid tussen preventie, detectie-, respons- en herstelmaatregelen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op! 0172-759 800

Anti DDoS
Uw websites en systemen optimaal beschermd tegen DDoS-aanvallen
DDoS staat voor Distributed Denial of Service. Bij een Ddos-aanval doet een netwerk van heel veel computers een groot aantal verbindingsverzoeken naar een server. Deze server moet al die verzoeken in één keer verwerken en raakt overbelast. Daardoor wordt de server, en dus de website of andere ICT-systemen die draaien op deze server, erg traag en soms zelfs onbereikbaar. DDoS-aanvallen komen steeds vaker voor en kunnen grote gevolgen hebben voor uw organisatie.
Bizway maakt standaard gebruik van de NaWas – de Nationale Wasstraat tegen DDoS-aanvallen (https://www.nbip.nl/nawas/). Hiermee bent u optimaal beschermd tegen DDoS-aanvallen en voorkomt u dat u onbereikbaar bent voor uw klanten. Door doorlopend netwerkverkeersstromen te meten en monitoren, worden aanvallen snel gesignaleerd en wordt kwaadaardig verkeer geblokkeerd.

Managed Firewall
Bescherm uw netwerkinfrastructuur tegen bekende en onbekende bedreigingen. Cybercriminelen vinden steeds creatievere manieren om ongeautoriseerde toegang tot uw bedrijfsmiddelen te verkrijgen. Ze brengen de veiligheid en continuïteit van uw bedrijfsvoering in gevaar door bekende en onbekende kwetsbaarheden te misbruiken. Hackers vallen niet alleen uw bedrijfsnetwerken aan, zij proberen uw medewerkers ook met geavanceerde malware, bots, drive-by-downloads en phishing te misleiden. Met een firewall zijn uw organisatie en medewerkers altijd beschermd tegen deze bedreigingen. Een firewall onderhouden vereist echter tijd en gespecialiseerde kennis. Hebt u die tijd niet, of die kennis niet in huis? Met Managed Firewall van Bizway hebt u geen omkijken meer naar het beheer van uw firewall. Uw firewall is altijd up-to-date en uw netwerk en data zijn altijd goed beschermd.

Disaster Recovery
Uw organisatie weer zo snel mogelijk back in business na een calamiteit. Incidenten zoals IT-storingen, cybercriminaliteit, brand, diefstal of menselijke fouten vormen een serieuze bedreiging voor uw bedrijfscontinuïteit en kunnen vervelende gevolgen hebben. Maar helaas zijn ze nooit helemaal uit te sluiten. Krijgt uw organisatie te maken met zo’n incident? Dan is het belangrijk om weer zo snel mogelijk up and running te zijn. Met Disaster Recovery van Bizway krijgt u de middelen en procedures aangeboden om uw downtime tot een minimum te beperken en uw (cruciale) IT-systemen weer zo snel mogelijk te herstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen en toetsen van businesscontinuïteitsplannen, het faciliteren van uitwijklocaties voor systemen, werkplekken en/of telefonie en het back-uppen, repliceren en herstellen van uw data.

Incident-response
Omdat security-incidenten nooit helemaal uit te sluiten zijn, is het belangrijk om als er iets gebeurt hier zo snel en goed mogelijk op te reageren. Naast eigen kennis op het gebied van IT Security werken we bij Bizway samen met NFIR. Wordt u geconfronteerd met onverwachte gebeurtenissen in uw IT omgeving, zoals het blokkeren van werkplekken, inbreuk op de beveiliging, geen toegang meer tot uw data, een mogelijk datalek of een cybersecurity aanval? Op uw verzoek komt NFIR direct in actie met haar incident response team. NFIR staat 24/7 voor haar opdrachtgevers klaar om elk beveiligingsincident in kaart te brengen en op te lossen. Ons Incident Response team doet haar uiterste best om binnen drie uur bij u op locatie te zijn. Het doel van het incident response team is de impact van het cyber incident zo snel mogelijk tot een minimum beperken, zodat de continuïteit van uw organisatie niet meer in het geding is.