Moderne Werkplek

Met onze moderne werkplekoplossing ben je van alle gemakken voorzien. Als experts op het gebied van support en beveiliging bieden we jou graag de beste oplossing aan die past binnen jouw bedrijf.

Onze moderne werkplek biedt alles wat een vooruitstrevend bedrijf nodig heeft om verder te kunnen groeien en huidige processen te optimaliseren.

Inventarisatie fase
Eerst brengen we je huidige situatie in kaart. Welke applicaties blijven jullie gebruiken of kunnen we applicaties vervangen? Zijn er eventueel nog andere wensen op het gebied van hosting, network of hardware?

Migratie fase
Vervolgens gaan we samen kijken naar de gewenste situatie. Wij bieden je 1 totaal oplossing en we denken graag met je mee over keuzes, implementatie en planning. Onze moderne werkplek is schaalbaar, aanpasbaar en betrouwbaar. We gaan graag samen met jou aan de slag om tot het beste eindresultaat te komen.

Beheer fase
We nemen jullie omgeving in beheer en zijn daarin ook single point of contact. Een nieuwe medewerker toevoegen? Helpt de printer werkt niet! Problemen met je e-mail? Bizway zorgt ervoor dat het werkt.

Onze supportdesk is 24/7 bereikbaar voor al je vragen en onze medewerkers helpen je graag. Ook dit is onderdeel van onze totaal oplossing.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op! 0172-759 800