Werkplekbeheer

Een prettige digitale werkplek is de ruggengraat van jouw bedrijf. Dat betekent dat de applicaties altijd en overal functioneren, de veiligheid op orde is, beheer en rechten goed geregeld zijn en assistentie nooit ver weg is.

Soepel naar de cloud

Een werkplek moet dynamisch en flexibel zijn, zodat je vanuit elke hoek van de wereld op dezelfde manier kunt werken. Als Microsoft Gold Partner faciliteren wij met ons beheer een soepele overgang van jouw Microsoft365-omgeving naar de cloud, zodat jouw team de benodigde tools en data altijd bij de hand heeft.

Werkplek Security

Een werkplek moet ook veilig zijn. Daarom hanteren we in onze Werkplek Security alleen de hoogste veiligheidsstandaarden. Door proactieve monitoring en tijdige interventies zorgen wij dat de integriteit van jouw werkplek behouden blijft.

Identity Beheer

Een ander aspect van veiligheid zit in identiteitscontrole en rechtenbeheer. Ons Identity Beheer zorgt voor een gestructureerde aanpak bij het beheren van gebruikersidentiteiten en toegangsprivileges, zodat de bedrijfsdata alleen door de juiste handen gaat.

Beheer en Support

Mocht je ondanks onze inzet op een soepel lopende werkomgeving toch hulp nodig hebben, dan staat ons Beheer en Support-team altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Een simpel telefoontje of een e-mail en wij zijn er voor je.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met één van onze architecten. We kijken samen hoe we onze service bij jou op maat kunnen toepassen.

BEL ME NU
+
Bel mij!