Werkplekbeheer

Het overal efficiënt kunnen (samen)werken op een veilige manier, dat wil toch iedereen?

Bizway biedt een werkplek waarmee op een veilige manier kan worden (samen)gewerkt, onafhankelijk van de locatie. De werkplek wordt afgestemd op jou als gebruiker, waardoor je van jouw werktijd optimaal gebruikt kunt maken. En wanneer de werkplek niet meer optimaal werkt, zijn wij jouw IT-collega op afstand, waardoor jij snel weer verder kan met jouw werkzaamheden.

Maar hoe doen we dat?

Bizway integreert verschillende IT-oplossingen binnen één werkplek. Deze bestaat uit drie vaste diensten: Gebruikerssupport, Fysiek Werkplekbeheer en Microsoft. Additioneel kan een Virtuele Desktop worden toegevoegd om, als voorbeeld, veilige toegang te verlenen tot een applicatie, welke niet via het internet beschikbaar is. Het samenkomen van deze componenten zorgt ervoor dat u zorgeloos en optimaal kunt werken.

  • Gebruikerssupport: Van AD Beheer tot het herstellen van verwijderde data in een mailbox, Bizway biedt volledige ontzorging voor uw gebruikers door middel van Gebruikerssupport.
  • Fysiek Werkplekbeheer: Door het gebruik van slimme software houdt Bizway uw fysieke apparatuur in topconditie.
  • Microsoft: Als kern van deze oplossing neemt Bizway het beheer van uw Microsoft omgeving over en zorgt dat deze volgens de ‘Best Practices’ van Microsoft wordt ingericht.
  • Vituele Desktop: Applicaties welke niet (veilig) op de lokale omgeving kunnen worden gebruikt kunnen vanuit een virtuele omgeving veilig worden benaderd.

Voor u als klant kan de stap naar een nieuwe werkplek natuurlijk groot zijn, daarom zorgen wij ervoor dat binnen het adoptieproces aandacht wordt geschonken aan de gebruikers en zorgen we voor voldoende beschikbaarheid van de servicedesk ten tijde van de overgang.

Op deze manier zorgen we vanuit Bizway ervoor dat de werkplek voor u gaat werken!

Ook zorgeloos en optimaal willen werken?

Neem contact op! 0172-759 800