MVO

Bizway heeft een heldere en doelgerichte visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Want wie zich inzet voor de continuïteit van bedrijven, zet zich in voor een duurzame toekomst. Daarom committeert Bizway zich aan vijf van de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties: goede gezondheid en welzijn, kwaliteitsonderwijs, gendergelijkheid, verantwoorde consumptie en productie en klimaatactie. Door deze doelen te omarmen zet Bizway zich in voor een betere en rechtvaardigere wereld.

We begrijpen het belang van een evenwicht tussen werk en privé. Bizway ondersteunt actief de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers, zowel fysiek als mentaal. We dragen bij aan gezonde levensstijlen door sportieve activiteiten te bevorderen en een omgeving te creëren die zowel productief als ontspannend is.

Educatie staat centraal in onze bedrijfsstrategie. Bizway gelooft sterk in het bieden van groeimogelijkheden door middel van een onbeperkt opleidingsbudget. We moedigen medewerkers ook aan om studie en werk te combineren, zodat ze praktische ervaring kunnen opdoen terwijl ze hun kennis verdiepen.

Bij Bizway streven we naar een inclusieve cultuur waar iedereen gelijke rechten en verantwoordelijkheden heeft, ongeacht hun achtergrond. We hebben een specifieke focus op het bevorderen van gendergelijkheid en zorgen voor een veilige en ondersteunende werkomgeving voor al onze medewerkers.

We zijn kritisch op de bronnen die we gebruiken en de producten die we leveren. Door bewust te kiezen voor duurzame alternatieven en methoden, zorgen we ervoor dat onze consumptie een minimale impact heeft op de wereld om ons heen.

We zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk door te kiezen voor groene technologieën en duurzame praktijken in onze dagelijkse activiteiten.

BEL ME NU
+
Bel mij!