Opleidingskansen

Sinds het begin is Bizway betrokken bij verschillende ROC’s en opleidingen in ons vakgebied. Je mag best zeggen dat het opleiden van goede mensen in ons DNA zit. We hebben regelmatig overleg met belangrijke instanties en zetten onze kennis en kunde op elke mogelijke manier in. Zo proberen we de kwaliteit van de opleidingen in onze sector zo hoog mogelijk te houden, en lossen we in feite ons eigen probleem op; het blijft immers lastig goede mensen te vinden in IT.

We doen dit omdat we het belangrijk vinden om onze sector te voorzien van leerlingen en medewerkers, die niet alleen in het bezit zijn van de nodige kennis, maar die ook betrouwbaar zijn en de kwaliteit kunnen leveren die onze sector van hen verwacht.

Bizway en Cloud IT Academy

Bizway is deelnemer van de Cloud IT Academy, een initiatief van bedrijven in de cloudindustrie. Zij hebben hard nieuwe mensen nodig! De studenten van de Cloud IT Academy worden maximaal begeleid en na ieder succesvol studiejaar vergoeden ze het collegegeld en de leermiddelen van de studenten. Meer informatie vind je hier: https://jobinthecloud.nl.

Onbeperkt studiebudget

Alle Bizway medewerkers krijgen een onbeperkt studiebudget. Iedere opleiding – mits uiteraard goed onderbouwd – is bespreekbaar. Maar let op: dat is niet vrijblijvend. We verwachten dat wanneer je een opleiding aanvraagt, je deze ook afmaakt en zullen er alles aan doen om je daarbij te helpen.

Ook werken of leren bij Bizway?

We hebben altijd ruimte voor goede mbo- en hbo-studenten met een IT-gerelateerde opleiding. Maar aarzel zeker niet ons een motivatiebrief te sturen indien je een opleiding volgt die misschien niet direct IT-gerelateerd is, maar waarvoor je wel graag de IT-wereld van binnenuit zou willen leren kennen. Zo werken er op onze servicedesk bijvoorbeeld een aantal studenten criminologie. Zij doen op deze manier ook relevante kennis op voor hun studie.

Ik wil graag werken bij Bizway!

BEL ME NU
+
Bel mij!