Wie zijn wij?

Natuurlijk, Bizway zorgt voor sterke IT. Een snelle verbinding, voldoende rekenkracht en soepele integratie; dat mag je van ons als jouw managed services provider verwachten. Maar één ding is het allerbelangrijkst: wat er ook gebeurt, wij houden je in de lucht.

De motor blijft draaien

IT vormt de motor onder jouw bedrijfsprocessen. Het is de infrastructuur waar jouw organisatie op draait. Met onze bedrijfsnetwerken, computersystemen, werkplekken, opslag en clouddiensten verlopen jouw bedrijfsprocessen vlot en veilig. Wij snappen dat uitval tot het absolute minimum moet worden beperkt. Een storing kan enorm veel geld kosten en kan in sommige branches zelfs gevaar opleveren.

We kennen jouw bedrijfsprocessen en weten wat er op het spel staat. Wij voelen het als onze verantwoordelijkheid om de continuïteit van jouw organisatie te bewaken. Als jouw trusted advisor zijn we in staat de afweging te maken tussen urgent en belangrijk, tussen snel handelen en tijd voor overleg. Zo houden we jouw IT-motor draaiend.

IT voor overmorgen

Jouw IT moet vandaag goed functioneren, maar hoe zit dat morgen? En overmorgen? Ook daarvoor nemen wij onze verantwoordelijkheid. Want nieuwe regelgeving overkomt je niet, die verschijnt eerst aan de horizon. Een lek in je beveiliging is geen onvermijdelijk kwaad, het is achterstallig onderhoud. Daarom zorgen wij dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en stellen we onze preventie-, detectie- en responsemaatregelen continu bij. Wij kijken vooruit, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Dat is betrouwbaar beheer voor vandaag, en voor overmorgen.

Als de brandweer

Maar wat als het dan toch misgaat? Wat als je – bij een andere partij of zelfs bij ons – toch tegen IT-problemen aanloopt? Dan gaan wij als de brandweer. 25 jaar ervaring met crisismanagement heeft ons gepokt en gemazeld. We handelen snel en effectief. Onze teams zijn wendbaar en daadkrachtig, juist dankzij onze beperkte bedrijfsomvang. We zijn 24/7 bereikbaar en hebben jouw essentiële processen binnen een dag weer op gang. We blussen de brand, regelen direct een tijdelijk onderkomen en waar nodig schakelen we de hulp in van onze partners in de Intermax Group. Daarmee houdt Bizway je in de lucht.

Goed voor ons team

Onze blik op continuïteit is niet louter IT-gedreven. Ook in onze eigen bedrijfsvoering kijk we vooruit naar morgen. Daarom zorgen we goed voor onze medewerkers. Met aandacht voor sport, een onbeperkt persoonlijk ontwikkelingsbudget en elke dag de mogelijkheid om hun nieuwe skills in de praktijk te brengen, zorgen we voor een sterk en stabiel team. Want wat goed is voor onze mensen, is goed voor het bedrijf en goed voor onze klanten.

BEL ME NU
+
Bel mij!