Live Chat Software

Stap over naar Bizway BV en ontvang een iPad Mini!*

 

Stappen naar de perfecte hosting!

 1. 1

  Waarom Bizway?

  Met onze +/- 350 eigen servers in Amsterdam (Xs4all DC2) en met directe glaskoppeling naar ons rack in Diemen (Xs4all EC1) bieden we al jaren een zeer stabiele infrastructuur. Wij zijn volledig gericht op full managed 24/7 omgevingen. Dit doen we dan ook voor TV Stations, banken, uitgeverijen en grote webshops etc. Daarnaast verzorgen wij voor 100-en web bureaus / hostingpartijen door het hele land de technische infrastructuur. Beschikbaarheid van diensten, snelheid en support zorgen ervoor dat we ondertussen met een team van 8 man dag en nacht voor u klaar staan.

 1. 2

   Standaard een managed server

  U krijgt standaard systeembeheer bij uw server, een 24 uur storing telefoonnummer en de garantie dat bij problemen wij er alles aan zullen doen om uw site zo snel mogelijk weer online te krijgen en te houden, wat zich ook mocht voordoen. Wij hebben meerdere servers standby, en door het gebruik van dagelijkse backups en een standaard ingericht control panel (DirectAdmin) kunnen wij zeer snel schakelen in het geval van calamiteiten, eerst uw site weer up en daarna gaan we rustig kijken wat er met de oude server aan de hand is, zonder dat u of uw bezoekers hier last van hebben.

 2. 3

   Ontwikkelaars met kennis van zaken

  Bizway BV is ontstaan uit de behoefte van onze klanten. Al 15 jaar bouwen wij de meest complexe omgevingen voor onze klanten. Wij zijn dus niet zomaar een hosting partij, maar een ICT partij die in alle facetten u de ondersteuning biedt die nodig is voor het beste resultaat met uw website en/of ICT omgeving.

 3. 4

   Niet zomaar een datacentrum, HET datacentrum

  Wij durven zonder blikken en blozen te beweren dat wij in het beste datacentrum van Nederland staan. Het datacentrum van XS4ALL/KPN. Dit zelfde datacentrum is o.a. verantwoordelijk voor de hosting en DSL / Nieuwsgroepen van Xs4all, KPN en regelt het verkeer van KPN Mobile Nederland. Als het ergens goed beveiligd is, zowel op backbone gebied, toegangsbeleid en noodstroom voorzieningen, dan is het dit datacentrum. Als backup voorziening hebben we een directe glaskoppeling liggen tussen onze KPN locatie in Diemen. Daarmee bieden we diverse 24/7 HA omgevingen aan.

 

Een kleine greep uit ons klant bestand

Dynamic-CastinggGuestzonegAlyniagWannabooksgXCOg
         
         
Den HertoggJP OffsetgOranginagPraxisgStormcatchg
         
         
KleinzwitserlandgWebTradersgOranginagJustWalkgCenter4g
         
         
CardsUnlimitedgXentiagTopmoversgVeenmangroepgEnriag
         
         
rcbeneluxghuurdershuisgBundelbizgvuurwerkcrewgScooterpowerg
         
         
InternetXPgBaronisgOverdevest AudiogIMS ICTgDiningcityg
         
         

 

* Vraag naar de voorwaarden. Zolang de voorraad strekt

Contact formulier

Over ons

Bizway BV - Rijnhoek ICT
Tjalk 20
2411 NZ
Bodegraven
T: 0172-759 800
E: info@bizway.nl
 

Partners


Onze unieke punten!

Beweeg je muis over de iconen

Referenties

Goede club! Nadat onze vorige provider niet aan de verwachtingen voldeed overgegaan naar Bizway. De kontakten zijn prettig en er wordt snel gereageerd op onze vragen.
Roger Caviet / Wannabooks.nl

Wij gebruiken zowel een Dedicated Server (incl. mail exchange) als Shared Hosting en zijn Reseller en zijn over al deze diensten zeer tevreden.
Stormcatch

Na veel slechte ervaringen bij diverse providers niets dan lof voor Bizway. Het kan dus wel gewoon goed.
Comensis

Recentelijk nog een verhuizing meegemaakt en ook deze is zo goed gegaan en zonder ergernis met vooraf duidelijk goed besproken afspraken, dat we erg tevreden zijn.
De Waal, Zey & Engels

Alles omtrend webhosting en certificaten regel ik bij Bizway, afspraken worden goed nagekomen en (web)diensten worden snel en perfect geleverd. Snelle reactie op telefoon en e-mail!
Stephan Dorst / Xentia

Hulp op afstand

Op verzoek van onze medewerker kunt u hier klikken voor hulp op afstand:

» Windows
» Mac

 
Laatste berichten -