Over ons

Wie zijn wij?

Bizway B.V. is jouw all-round IT-Partner. Met onze betrokken en enthousiaste instelling helpen we je graag met het vinden van de totaaloplossing voor jouw bedrijf.

We leveren en beheren onze moderne werkplek, managed hosting en aan werkplek gekoppelde IT infrastructuur. Wij zijn de betrokken en enthousiaste collega de je niet ziet maar die er wel elke dag is! Onze kernwaarden laten wij terug komen in onze dagelijkse werkwijzen en onze manier van communiceren en handelen.

  • Flexibel: Wij denken graag met onze klanten mee en zijn altijd op zoek naar de beste oplossing op maat. Daarnaast staan wij voor je klaar ook als het even wat minder goed uit komt.
  • Transparant: Wij vinden het belangrijk om met jou als klant een fijne relatie op te bouwen. Daarom communiceren we graag duidelijk en transparant. Dit resulteert er ook in dat wij kritisch zijn op de opdrachten die wij aannemen, vragen als: ‘Past dit bij ons als organisatie?’ ‘Kunnen wij de gevraagde diensten leveren conform de wensen die jij als klant eist?’
  • Betrokken: Of het nu gaat om een servicedesk medewerker of jouw eigen service accountmanager, wij weten wat er speelt binnen jouw organisatie en waar jij behoefte aan hebt. We staan altijd klaar en zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten.
  • Betrouwbaar: Bizway is een betrouwbare partner voor jouw als klant. Hierbij stellen wij eerlijkheid centraal en zijn wij kritisch op ons eigen functioneren, maar ook het verloop van de samenwerking.
  • Enthousiast: Enthousiasme is wat onze mensen kenmerkt en de drijfveer achter Bizway. Hiermee staan wij klaar voor onze klanten en elkaar!

Daarnaast zijn wij ISO 9001 en 27001 gecertificeerd. Ook hebben we ISAE3402 type 2 verklaring en een ISO 26000 zelfverklaring. Tevens zijn wij Microsoft Gold Partner.