Vacature: Financieel Administratief Medewerker

Werk jij graag met getallen. Ben je een pietje precies en wil je graag verantwoordelijk zijn voor een juiste, tijdige én volledige financiële administratie? Je bent in staat om snel te schakelen en komt het best tot je recht in een dynamische omgeving. Houd je van aanpakken en wil je graag aan de slag bij een snelgroeiend, jong IT-bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In verband met de groei en verdere professionalisering van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar ondersteuning op financieel administratief gebied.

Zo ziet je dag eruit:
Je loopt binnen rond 8.30 uur, pakt een bak koffie en kiest een van de flexplekken uit om je laptop neer te zetten en op te starten. Je begroet de collega’s die er al zijn, opent je mailbox, Topdesk (ons ticketsysteem) en AFAS, programma’s waar je dagelijks mee werkt. Er moeten vandaag wat vragen over facturen beantwoord worden, dus daar ga je meteen mee aan de slag. Eén vraag is wat ingewikkelder, daarvoor loop je even langs bij service- accountmanager Annelies. Zij praat je bij over de afspraken die er met die klant zijn gemaakt. Fijn, nu kan je de klant een perfect antwoord geven. Je belt de klant op en sluit het ticket.

Nu je toch met je neus in de administratie zit, verstuur je meteen wat betalingsherinneringen naar klanten. Terwijl je bezig bent komt één van de teamleiders naar je toe om te vragen of je de komende tijd wat ruimte over hebt om te helpen bij een project. Dit zullen vooral uitzoekklusjes zijn, dus je kan makkelijk zelf indelen wanneer je dit uitvoert.

Tijdens de lunch geniet je van de lekkere pannenkoeken die hospitality collega Monique gebakken heeft. Daar kun je weer even op vooruit!

Vanmiddag heb je nog een meeting met operationeel directeur Henk en officemanager Anita. Tijdens deze meeting komt jouw kritische blik goed van pas. Samen bedenken jullie een plan hoe het proces van het boeken van inkoopfacturen verbeterd kan worden. Jij krijgt te taak om hier een nieuwe tool voor te gaan selecteren. Hier word je enthousiast van!

Tussendoor voeg je nog een nieuw abonnement toe in AFAS vanuit nieuwe opleveringen. Omdat er nog een kleine onduidelijkheid in staat en je graag zorgt voor een perfecte administratieve vastlegging, vraag je nog even na bij teammanager Workspace Jeroen hoe het werkelijk zit. Voordat je naar huis gaat, voer je nog de controle uit over een aantal grote inkoopfacturen. Je checkt secuur of alle licenties die we inkopen ook worden verkocht. Je sluit met een voldaan gevoel je laptop. De dag is weer voorbij gevlogen!

Dit zijn je verantwoordelijkheden:
• Crediteuren- en debiteurenadministratie;
• Facturatie;
• Controleren, boeken en verwerken van inkoopfacturen;
• Bewaking van voortgang m.b.t. afhandeling administratieve tickets en het klantcontact daaromheen;
• Administratieve ondersteuning van de verschillende afdelingen;

Dit ben jij:
• Je hebt minimaal een MBO opleiding afgerond op niveau 4, bij voorkeur in een financiële richting.
• Je hebt 5 jaar + ervaring in een soortgelijke, administratieve functie.
• Je hebt kennis van financieel-, administratief- en boekhoudkundig werk
• Ervaring met Afas is een pré.
• Je hebt een scherp oog voor detail en voelt je verantwoordelijk voor het resultaat.
• Je hebt een frisse, enthousiaste en vriendelijke persoonlijkheid.
• Je hebt sterke communicatievaardigheden zodat je goed kan werken met klanten, leveranciers maar natuurlijk ook met je collega’s!
• Je denkt in oplossingen en hebt affiniteit met het optimaliseren van systemen en processen.

Daarnaast zijn georganiseerd, zelfstandig, accuraat en gestructureerd belangrijke competenties om in deze functie succesvol te kunnen zijn.

Je krijgt bij ons de ruimte om op je eigen manier te werken en om jezelf te zijn in de interne organisatie. Het staat je vrij om initiatief te nemen, graag zelfs!

Wie zijn wij?
Bizway levert hosting en werkplekbeheer aan organisaties binnen sectoren die niet zonder een veilige en betrouwbare IT-omgeving kunnen. Het bieden van maatwerkoplossingen en het verhogen van de klanttevredenheid is waar wij ons 24/7 voor inzetten. Samen maken we het verschil voor de klant.

Je komt te werken bij een snel groeiende organisatie waar je jezelf mag zijn en vooral bezig bent met dingen die jij leuk vindt en die er echt toe doen.

Redenen om bij Bizway te werken:
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met een onbeperkt studiebudget.
• Een leerzame en leuke omgeving om je verder te ontwikkelen.
Vrijheid om zowel vanuit huis te werken als op ons nieuwe ruime kantoor
• Een collegiaal jong team (gemiddelde leeftijd 31 jaar).
• Interessante aanvullende voorwaarden zoals een sportvergoeding, internetvergoeding, pensioenregeling en een winstdeling.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Stuur je CV met een enthousiaste korte motivatie naar hr@bizway.nl.

Heb je een vraag of opmerking?

Neem contact op! 0172-759 800