Vacature: Senior Service- Accountmanager IT

Zit de combinatie van servicemanagement en accountmanagement in jouw DNA, heb je kennis van o.a. hosting en werkplekbeheer oplossingen en wil je graag aan de slag bij een snelgroeiend IT-bedrijf? Dan is Bizway op zoek naar jou!

Bizway heeft in korte tijd een forse groei doorgemaakt. Wij zijn daarom per direct op zoek naar een Service- Accountmanager die snapt wat onze bestaande- en toekomstige klanten nodig hebben en graag aan de slag gaat met de sales propositie voor de toekomst.

Zo ziet je dag eruit:
Je parkeert je auto, komt toevallig tegelijk met Operationeel Directeur Henk binnen en praat hem meteen even bij over de afspraak die je gisteren gehad hebt bij een huidige klant. De nieuwe vraag was nog niet helemaal duidelijk, maar je weet nu precies wat er nodig is en welke oplossing hierbij past. Qua planning wordt het wel een uitdaging, maar deze opdracht is te mooi om te laten gaan. Wat jou betreft gaan we ervoor! Om 9.00 uur staat het operationeel overleg ingepland. Daarin worden alle klant afspraken, nieuwe sales aanvragen, lopende leads, en potentiële projecten besproken. Je hebt het goed voorbereid en geeft je collega’s een korte update.

Je hebt morgen nog een servicemanagement gesprek met een klant in de agenda staan en neemt de tijd deze goed voor te bereiden. Je maakt en bekijkt de service rapportage en neemt nog wat tijd om de acties van de vorige keer te controleren. Tussendoor spreek je nog even één van onze grootste klanten waarbij je direct betrokken bent bij de project uitvoering, hij heeft nog wat inhoudelijk vragen. Aansluitend praat je kort Judith bij die als project coördinator aan dit project is verbonden.

Voor een potentiële nieuwe klant is het nodig om een check te doen op de technische haalbaarheid van hun verzoek aan ons. Je plant hiervoor een korte Teams meeting in met onze cloud architect Coen. Voor de lunch beantwoord je nog een aantal korte klantvragen via de mail. Onder het genot van het inmiddels beroemde gevulde Turkse brood van hospitality collega Monique, praat je bij met de Teamleider van het Hosting team. Je werkt aan accountplannen voor 2022 en hebt hiervoor input gevraagd over de bestaande changeprocessen.

Je besluit in de middag een paar uur vanuit huis te werken, zodat je jezelf kunt focussen op het doorspitten van een aantal contracten en het voorbereiden van een aantal klantgesprekken. Na een korte koffiebreak, werk je nog even verder aan het herschrijven van een stukje van de productbeschrijving van onze moderne werkplek dienst. De dag is weer voorbijgevlogen!

Dit ben jij:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt tenminste 5 jaar ervaring in een soortgelijke, servicegerichte en commerciële functie in een vergelijkbare IT omgeving.
 • Een frisse en authentieke persoonlijkheid.
 • Super klantgericht en vriendelijk. Je bent niet gericht op scoren maar op blije klanten.
 • Iemand die gestructureerd zijn werk uitvoert.
 • Je schrijft duidelijk, foutloos en makkelijk leesbare commerciële teksten.
 • Geen mooiprater. Je durft ook minder sociaal wenselijke antwoorden te geven.
 • Kritisch naar jezelf, je collega’s maar ook naar de klant
 • Je voelt je nergens te goed voor. Je werkt met net zoveel plezier voor de kleine als de grotere klanten.
 • Je bent handig met office programma’s, hebt cijfermatig inzicht en kunt je weg goed vinden in diverse online systemen.
 • Je hebt een energieke, enthousiaste persoonlijkheid. Je wijze van communiceren past bij de situatie.
 • Je denkt in oplossingen en zet graag een stap extra.

Daarnaast zijn zelfstandigheid,  organisatiesensitiviteit en netwerk skills, belangrijke competenties om in deze functie succesvol te kunnen zijn.

Je krijgt bij ons de ruimte om op je eigen manier te werken en om jezelf te zijn in de interne organisatie. Het staat je vrij om initiatief te nemen, graag zelfs!


Wie zijn wij?

Bizway levert hosting, werkplek- en netwerkbeheer. Deze diensten leveren wij aan organisaties binnen sectoren die niet zonder een veilige en betrouwbare IT-omgeving kunnen. Het bieden van maatwerkoplossingen en het verhogen van de klanttevredenheid is waar wij ons 24/7 voor inzetten. Samen maken we het verschil voor de klant. Je komt te werken bij een snelgroeiende organisatie waar je jezelf mag zijn en vooral bezig bent met dingen die jij leuk vindt en die er echt toe doen.

Redenen om bij Bizway te werken:

 • Een leerzame en leuke omgeving om je verder te ontwikkelen in de IT;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met een onbeperkt studiebudget;
 • Vrijheid om zowel vanuit huis te werken als op ons nieuwe ruime kantoor;
 • Ruime doorgroeimogelijkheden;
 • Aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een sport-, internet- en telefoonvergoeding en een aanvullende pensioenregeling
 • Wij werken niet met sales targets of bonussen. Wij doen het met elkaar en daarom kennen we een winstdeling die voor alle medewerkers gelijk is.

 

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Stuur je CV met een enthousiaste korte motivatie naar hr@bizway.nl.

Heb je een vraag of opmerking?

Neem contact op! 0172-759 800